TeliaSonera AB laskee liikkeelle 550 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan viideksi vuodeksi

TeliaSonera on tänään laskenut liikkeelle 550 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan nykyisen seitsemän miljardin euron EMTN (Euro Medium Term Note) -ohjelmansa puitteissa. Maaliskuussa 2014 erääntyvän viiden vuoden lainan liikkeeseenlaskun efektiiviseksi vuosikoroksi asetettiin 5,239 %, joka vastaa korkoa Euro Mid-swaps + 250 korkopistettä.

- Olemme tyytyväisiä tähän lainaan, ja meillä on nyt erittäin tasapainoinen lainojen erääntymisaikataulu. Lainan tilauskirja oli korkealaatuinen ja se ylimerkittiin selvästi, mikä mahdollisti erittäin hyvät rahoitusehdot huolimatta rahoitusmarkkinoiden vaikeasta tilanteesta, sanoo Per-Arne Blomquist, TeliaSoneran varatoimitusjohtaja ja talous- ja rahoitusjohtaja.Lainan valtuutettuina toimeksiantajina olivat BNP Paribas, Calyon, Deutsche Bank ja Nordea.

TeliaSonera AB julkaisee tämän tiedon Ruotsin Arvopaperimarkkinalain ja/tai Ruotsin Rahoitusvälineiden kaupankäynnistä annetun lain (lagen om handel med finansiella instrument) perusteella. Tieto on annettu julkaistavaksi 2.3.2009 klo 17:00 (CET).Lisätietoja lehdistölle antaa:

TeliaSoneran lehdistöpalvelu, +46-8-713 58 30